Reiseblogg fra Travellerspoint

Singapore

Backpacking - helt alene!

sunny

På vei måtte jeg jo mellomlande i singapore!
Så da ble jeg like så godt der en og en halv ekstra dag!
Etter voldsomt sosiale måneder på Bali var det litt uvant å plutselig være aleine!
Flytur Bali - Singapore tok ca 2.5 timer - med verdensbeste flyselskap var dette en fryd!
I singapore besluttet jeg for engangsskyld å bruke penger på noe jeg egenlig ikke måtte - jeg parkerte bagasjen min på flyplassen for ca 10s$=40,-NOK og reiste lett inn til byen med minisekken! Det var DEILIG -- spesielt ettersom om jeg ikke hadde bestilt rom, og var innom 3 hostell før jeg la meg inn!
De 2 første var det små, men godt voksene kineser damer som maste fært om penger, var ikke interesert i å vise fram rommene, og jeg fikk ikke den gode hostell vibben som jeg jaktet på!
Enden på visa ble når Irske John traska forbi med storsekk på ryggen, vi slo følge til hostell nr 3, hvor de kun hadde et dobbeltrom med køyeseng! Der leide vi oss inn!
På hostellet møtte man masse hyggelig folk, deriblant også en nordmann! Trygda varte visst lenger der nede i Singapore :)
Dag 2 ble brukt til sightseeing og shopping! Ettersom prisene i Singapore er omtrent som i Norge - så ble det kun viktige sjeldene varer som ble prioritert! Sightseeinga ble derimot gjennomført sammen med to indonesiske kusiner som var på ferie utenlands for første gang. Utenlandsreiser er forøvrig en sjelden ting for indonesiere generelt (som egentlig betyr skjer ikke)!
Vi dro ut på en turist vennlig øy med et skytrain, der gikk vi endel rundt og titta i det fine været, og tok en tur opp i et skytower - utsikt over skyskraper linja & den stor mengden med fraktship, containere & kraner.
Etter en liten tur til little India & elektronikk pruting i "sim lim tower" så var kvelden kommet. Selvom jeg måtte være på første MTR (t-bane) kl 06.00 mot flyplassen ble det en liten tur ut med en av kusinene. Mye fete steder å tilbringe tida si på, "the clinic" var vel en av de beste - alle satt i rullestoler, bordene er operasjonsbord, med store operasjonslamper over, skillevegger mellom sitteplassene er "skjermbrett" og servitørene gikk rundt i grønne uniformer :) Gjennomført artig! Det hadde også det populære engelsek konseptet Ministry-of-sound der MOS...men selvom jeg trappa opp i skjorte var ikke sandalene mine i nærheten av å bli godtatt.
Argumeneter om at jeg ikke hadde sko ble avvist med henvisning til et døgnåpent kjøpesenter....DOH...går jo ikke an å krangle da!

Etappen Singapore - London er på 13timer+ og jeg gleda meg! Det var et langt luksusopphold med knallbra underholdning, og konstant mat hustling :) Singapore Airlines er Genialt as!!

Skrevet av Bellaboys 14:37 Arkivert i Singapore Tagged backpacking

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint