Reiseblogg fra Travellerspoint

Reisen

Skolen har et samarbeid med Kilroy Travels Key Account avdeling som arrangerer gruppereisene nedover for skoleelevene. Så jeg ringte jeg heller Kilroy Travels, men først Kilroy magikeren min, Even, som hjalp til meg USA reisen i sommer!
Han fikk ordnet en flybillett til meg for 8000,- tirsdag 29.01 dette noterte jeg meg kun det for å sammenlikne med Kilroy KeyAccount prisen. Men innen jeg fikk kontakt med dem dagen derpå var jo prisen gått opp til 10500!!
Mange nettsøk, finlesing av reglene hos b.l.a Ryenair o.s.v endte jeg med en billett til ca 9000,- ved å bestille selv.

Reiseruta ble derfor slik:
Tirsdag 6.2.08
-18.35 kjørte Tønnis meg til bussterminalen
- 19.00 - 21.20 Torp ekspressen
- 2250 - 2325 RyanAir Torp - Standsted (London)
- 23.55 Standsted - Heathrow Express Bus

Onsdag 7.2.08
-01.15 Heathrow terminal 3
- 11.00 (+ 12t 40min) Singapore Airlines Heathrow - Singapore

Torsdag 8.2.08
- 07.40 ankomst Singapore
- ca 09.30 - 12.00 Singapore - Bali

Det ble en lang reise og en stor matpakke, jeg hadde det veldig fint. Som vanlig føler jeg behovet for å være etterpåklok og har spurt meg selv om det hadde vært verdt de ekstra pengene for å dra til og fra Gardermoen , og med mindre venting under mellomlandingene… J

Ankomsten:

På flyplassen skulle det stå noen med Gateway College skilt å vente på meg, men når jeg kom aleine hadde det selvfølgelig blitt noe surr med lister, og ingen dukket opp.
Hadde jeg notert meg noen tlf nr eller adresser på hvor jeg skulle..? NEI!
Løsningen ble forhandlet fram i en bod på flyplassen, internett i 5min og en lokal tlf samtale mot 2 USD. USD er gull verdt mange steder i verden, men å ha små sedlene for hånd ;) det er lite triks man lærer med erfaring J

Skrevet av Bellaboys 05:37 Arkivert i Indonesia Tagged air_travel Kommentarer (0)

på tide med en liten update….Ting har skjedd litt fort!

Så her er altså ståa:

all seasons in one day

Hei alle sammen, på tide med en liten update….Ting har skjedd meget fort de siste ukene!

Året med permisjon fra Vrio Lås & Nøkkel AS er blitt utnytta meget bra, minner og opplevelser er blitt skapt etter et par fantastiske turer med flere av Liga gutta!
Men det gjenstod nå enda 3 måneder før enden av permisjonen, hva skulle februar, mars & april brukes til??
Jeg var på en måte foreløpig fornøyd med backpacking, jeg var egentlig mer klar for å tilbringe 3 måneder i varmestrøk, få litt tid for meg selv til å lese noen bøker, redigere litt filmklipp fra turene mine, trene & spise godt…. Men hvor & hva var lenge et spørsmål…

Så under en samtale med kompiskollega Erik 27.01 på vei hjem fra låsesmedtreffet på Golsfjellet, kom jeg på at Gateway College har jo noen slik 3 måneders kurs… og et lite søk på internett når jeg kom hjem fortalte meg: KURS START; torsdag uke 7.…..? DET ER 8.februar!!!!!

Da startet en entusiastisk stein å rulle, samtaler her & der, lesing om ditten datten. tilslutt ble det kjøpt flybilletter ca 02.00 lørdag 1.februar, og da var det beyond point of return, BALI here I COME!

Bali ( Indonesia ), ble tilslutt det som fristet mest, dette var det eneste stedet som tilbød kulturpsykologi, og dette var faget som appellerte meg mest, selv om det var et tøft valg. Det går selv an å titte inn på skolens hjemmesider hvis dere har lyst å se litt av utvalget deres: www.gatewaycollege.com

Skrevet av Bellaboys 05:33 Arkivert i Indonesia Tagged educational Kommentarer (0)

(Innlegg 21 - 22 av 22) « Side 1 2 3 4 [5]